Tuesday, October 21, 2014

Susun Atur - S.A.S

Salam pekenalan.. Actually ini blog kedua saya..
Blog pertama penuh dengan cerita anak² dan family
Blog ni khusus untuk  Susun Atur..

Blog ni just nak shared idea camner nak nampak rumah or office kite nampak teratur dan kemas
Dan yang penting budjet murah..
Bahan rujukan dari youtube dan blogger yang teror² dalam bab susun atur ni..

InsyaAllah dalam masa terdekat kami akan berpindah ke rumah yang lebih selesa
Alhamdulillah
Rumah lama pon ada susun atur.. Nanti saya shared sikit demi sedikit..

Kalau tengok owang puteh tu menyusun harta bende diorang memang syok..
Tapi kita tak dapat la nak ikot 100% cara diorang
Tapi kita boleh ambik sedikit tips yang diorang bagi ..

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kostya Shaknov said...

Любовь! мистер икс проститутки Одессы
Красивая любовница мозги не выношу могу угостить кофем и после приласкать в постели. Ничего лишнего просто секс. Если притворяешься хорошим, мир воспринимает тебя всерьез; если плохим — то нет; такова неслыханная глупость оптимизма.